Romana Serno is personal trainer, online coach en oprichtster van Sterkher Personal Training.
Ze heeft ruim vijf jaar ervaring als personal trainer en is in de praktijk begonnen bij Only4Ladies en FemmeGym in Amsterdam. Sinds 2016 is ze werkzaam als personal trainer bij Vondelgym en heeft daar Strongher opgericht. Dit zijn groepslessen die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen en waar vrouwen in een small group setting werken aan hun fysieke potentie.

Formeel heeft ze haar kennis bijgeschaafd door het behalen van verschillende certificaten, waaronder:
NSCA-PT
Fit for Birth Pre & Post Natal Corrective Exercise Specialist
Find Your Foundation: Training for the Pelvic Floor
Girls Gone Strong Pre- & Postnatal Coaching
Postnatal Corrective Exercise Specialist

Romana haar grootste passie is pre & postnatale vrouwen leren hoe ze op een veilige manier sterk en fit kunnen blijven tijdens de zwangerschap en tijdens het herstel na de bevalling. Haar artikel ‘Mijn Diastase Gaat Niet Weg, Help!’ heeft al meer dan 5000 vrouwen bereikt en hulp geboden bij het genezen van een diastase.

Daarnaast heeft Romana het online programma Postnataal Fit en online groepscoaching platform (in samenwerking met Vitalitien) Sterkher Zwanger opgericht. Via deze kanalen begeleidt ze pre & postnatale vrouwen binnen en buiten de muren van de gym op het gebied van krachttraining, voeding en mindset.

Nu is het haar doel om jou als coach te voorzien van eerlijke, no-nonsense informatie over pre & postnatale krachttraining zodat jij jouw vrouwelijke klanten op een veilige en effectieve manier in de gym kan begeleiden.