0

Verwachte startdatum maandag 7 mei 2018

Een online cursus voor fitness professionals en andere geïnteresseerden die hun kennis over postnataal fitness en herstel willen ontwikkelen en verdiepen!

  • De cursus bestaat uit 10 modules waarvan er elke week 1 wordt behandeld. Na elke module volgt een case study en een korte toets. Na 10 weken volgt een examen dat bestaat uit meerdere case studies en multiple choice vragen.
  • Leer hoe je op een veilige en effectieve manier postpartum vrouwen helpt bij hun herstel na de bevalling.
  • Leer de coaching skills die je nodig hebt om postpartum vrouwen zich veilig en zelfverzekerd te voelen in de gym.
  • Leer welke complicaties er na een bevalling kunnen optreden en hoe je je postpartum klant daar veilig doorheen coacht in de gym.
  • Je hebt toegang tot een online educatie platform waar je hoorcolleges en presentaties volgt, toegang hebt tot videos van postnatale oefeningen, achtergrondartikelen en de case studies, toetsen en het examen.
  • Je hebt live toegang tot mij als jouw coach! Ik beantwoord jouw vragen, zowel in groepsverband als individueel indien je iets uit de cursus niet begrijpt of meer achtergrondinformatie nodig hebt.

Je hebt geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan de cursus, maar het hebben van enige achtergrondkennis over anatomie, fitness en periodisering is aan te raden!

Meer informatie over de Postnataal Fitness & Herstel cursus volgt zo snel mogelijk!

Hou tot die Sterkher in de gaten over aanmelding, kosten en de exacte startdatum van de cursus.